GALERIJA

NAŠA PONUDBA JE ZELO ŠIROKA

Poročna floristika

Poročna floristika se ukvarja predvsem z ustvarjalnimi oblikami, ki jih aranžiramo po prostoru, ali po željah dekoriramo – s cvetjem. V to so vključeni različni materiali, oblike cvetov, barva, višina, ter dodatki.

POROKE

Aranžiranje

Ob vsakem rojstnem dnevu se pozamezniki potrudimo in nakupujemo darila za svoje bližnje in druge. Ko smo pripravili darila, ki jih imamo v namenu predati s vsemi lepimi željami, ga večina lepo dekorira ali pa preprosto prepustite to floristom, ki s svojimi idejami in vizijami vaše darilo aranžirajo.

ARANŽIRANJE

Žalna floristika

.. le kako naj se smejem, ko duša po tebi hrepeni,
nekoč sonce med ljudmi, danes pa te več ni. . .

… naj s pticami pojem, se k Bogu le obrnem,
in cvetje zasejem, da te znova vrnem ?..

POGREBI

3. v nadaljevanju

Ko sta določila širino in vrsto poroke, ki si jo želita je prav, da poskrbita za barvo poročne obleke – ta je odločilna za izbiro cvetja, ki bo držala rdečo nit poroke. Npr: obleka – bež barve v katero je vključen detajl vijoličnega, ali kakšnega drugega traku ali našitka je prav, da izberemo v poročni šopek barve, ki se povezujejo s obleko. Bež vrtnice ter vijolet anemone ali španske vrtnice.

POROKE

..in da bo poroka zares lepa, naj cvetje zadiši in okrasi vsako mizo, vsak oltar in nevestin šopek naj bo poln ljubezni in navdiha . . .

1. najprej izberita širino poroke

V to spada obseg poroke – naj bo to majhna poroka, kjer bo povabljenih samo nekaj ljudi ali pa naj bo to poroka z omejenim številom povabljenih, ali pa zelo velika poroka, ki obsega veliko povabljenih gostov).

2. nadaljujta s stilom poroke, kar se nanaša vrsto poroke

  • preprosta poroko, ki je lahko sestavljena iz preprostih oblek in si zanj želite le nekaj cvetja,
  • poročni šopek, ki je lahko sestavljen iz preprostega cvetja: (marjetke, mačice,
    teloh, tulipan, drobno cvetje, inp..).
  • eleganten stil poroke, ne glede na povabljene goste, ki vsebuje eleganco obleke in tudi cvetja, vanjo pa spada dosti več aranžiranja
    s cvetovi – poročni šopek, ki je lahko sestavljen iz (vrtnic, lizianthusa, poročna kala, amarilis, hortenzija, inp..)

Vendar si želita, okrasiti tudi avto, poskrbeti za naprsne šopke svojih prič in drugih, vendar v elegantnem stilu, in morda poskrbeti za aranžiran prostor, kjer boste praznovali.

  • bogata poroka, v katero so lahko vključene vse možnosti, ki so bile do sedaj naštete, iz katerega koli cvetja med drugim tudi (cvetovi orhidej, cvetovi posebnih orhidej, gloriosa, ostrožnik, lokvanjev cvet, in nekaj ostale eksotike, ter šipkov plod, ornitugalum, celosia, echinops, craspedia) v tej vrsti bo torej okrašen tudi avto, ter avto prič, dvorana ali prostor v katerem boste praznovali, če gre za cerkveno poroko, bo okrašena tudi cerkev, ki vsebuje oltarjev aranžma, klopi, podesti inp..).

Šopki za nevestine spremljevalke, ter za vse goste naprsni šopki in še bi lahko naštevali

Pokličite