PRIPRAVE NA POROKO

PRIPRAVE NA POROKO

..in da bo poroka zares lepa, naj cvetje zadiši in okrasi vsako mizo, vsak oltar in nevestin šopek naj bo poln ljubezni in navdiha . . 

1. najprej izberita širino poroke

V to spada obseg poroke – naj bo to majhna poroka, kjer bo povabljenih samo nekaj ljudi ali pa naj bo to poroka z omejenim številom povabljenih, ali pa zelo velika poroka, ki obsega veliko povabljenih gostov.

2. nadaljujta s stilom poroke, kar se nanaša vrsto poroke

preprosta poroko, ki je lahko sestavljena iz preprostih oblek in si zanj želite le nekaj cvetja,
poročni šopek, ki je lahko sestavljen iz preprostega cvetja:

(marjetke, mačice, teloh, tulipan, drobno cvetje, inp..).

Eleganten stil poroke, ne glede na povabljene goste, ki vsebuje eleganco obleke in tudi cvetja, vanjo pa spada dosti več aranžiranja
s cvetovi – poročni šopek, ki je lahko sestavljen iz (vrtnic, lizianthusa, poročna kala, amarilis, hortenzija, inp..)

Vendar si želita, okrasiti tudi avto, poskrbeti za naprsne šopke svojih prič in drugih, vendar v elegantnem stilu, in morda poskrbeti za aranžiran prostor, kjer boste praznovali.

bogata poroka, v katero so lahko vključene vse možnosti, ki so bile do sedaj naštete, iz katerega koli cvetja med drugim tudi (cvetovi orhidej, cvetovi posebnih orhidej, gloriosa, ostrožnik, lokvanjev cvet, in nekaj ostale eksotike, ter šipkov plod, ornitugalum, celosia, echinops, craspedia) v tej vrsti bo torej okrašen tudi avto, ter avto prič, dvorana ali prostor v katerem boste praznovali, če gre za cerkveno poroko, bo okrašena tudi cerkev, ki vsebuje oltarjev aranžma, klopi, podesti inp..).
Šopki za nevestine spremljevalke, ter za vse goste naprsni šopki in še bi lahko naštevali

3. v nadaljevanju

Ko sta določila širino in vrsto poroke, ki si jo želita je prav, da poskrbita za barvo poročne obleke – ta je odločilna za izbiro cvetja, ki bo držala rdečo nit poroke. Npr: obleka – bež barve v katero je vključen detajl vijoličnega, ali kakšnega drugega traku ali našitka je prav, da izberemo v poročni šopek barve, ki se povezujejo s obleko. Bež vrtnice ter vijolet anemone ali španske vrtnice.

 

Dame in gospodje, kaj pa je za vas najbolj pomembno?

 

Dušan Meznarič,

Vodja cvetličarne

Rosa Vita

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now ButtonPokličite